Actimera 16 weeks of me
Livsstil

16 weeks for me

Resan mot att finna den livsstil du kanske drömt om, med fokus på en frisk och stark kropp samt ett piggt och vaket sinne.

Möt Anna Wallenberg på ActiMera i Vallda – PT, Kostrådgivare och inspiratör på den familjära och mycket omtyckta träningsklubben.

” Våra grundpelare hos oss på ActiMera, är att skapa trygghet,  gemenskap och träningsglädje! Vi tror att om Du känner dig trygg, trivs rent socialt, känner dig sedd och hörd samt får hjälp från Ditt utgångsläge, är det mycket lättare att gå och träna. Vi hjälper Dig att finna en balans i livspusslet som gör att Din träning blir hållbar, långsiktig och rolig! Kost och träning är inte lätt, hade det varit det, hade alla löst det själva. ActiMera är verkligen mer än bara ett gym…”

Vi letar ofta efter snabba lösningar när vi vill förändra vårt leverne och fokuserar ofta på utsidan. Min förhoppning är att fler
och fler inser att välmående kommer inifrån. Att en stark och frisk kropp byggs över tid genom långsiktiga mål och delmål som
förändras beroende var vi är i livet. Vi tränar oftast det vi tycker är roligt och redan är bra på. Där och då föddes idén till vårt
nya koncept 16 WEEKS FOR ME.

16 WEEKS OF ME är ett 16 veckors program i kost och träning, hela tiden med en Personlig Tränare vid din sida. Här är du inte utlämnad till att lösa allt själv, tvärtom. Du får ett personligt kostupplägg och träningsupplägg som justeras under 4 perioder. Du träffar din Coach/PT för ett enskilt träningspass, varje vecka och har kontinuerliga avstämningar digitalt. Träningsuppläggen får du i vår app, där övningarna visas och beskrivs samt din Coach ständigt följer din utveckling.

16 WEEKS FOR ME är till för Alla! Oavsett vad Du gjort innan och vad Du drömmer om nu!
Du kan läsa mer om kursen här: https://dittgym.online/actimera-16-weeks-for-me-mer-info/
Eller kontakta Anna på: anna.wallenberg@actimera.se

Motivationen kan även få en skjuts med hjälp av inspirerande och snygga träningskläder. Därför är vi på ActiMera väldigt stolta och glada över vårt samarbete med MPWR Sportswear! Både vi och MPWR Sportswear brinner för Din träningsglädje och tillsammans blir vi starkare!

Text: Anna Wallenberg, ActiMera