Leverans & Returer

Handla tryggt och säkert hos oss

LEVERANS & FRAKT

Vårt mål är att inspirera och motivera dig till en aktiv livsstil. Därför vill vi erbjuda våra kunder en snabb och personlig leverans.

Vid beställning:

– Beställningar som inkommer före kl. 12.00 utlevereras senast efterföljande vardag från vårt lager

– Vi erbjuder gratis frakt vid beställningar på minst 500 kr inkl. moms

– Vid beställning under 500 kr inkl. moms, tillkommer en fraktavgift på 69 kr inkl. moms

– Kontrollera att du angivit rätt adress, postnummer samt mobiltelefonnummer vid leverans. Om något blivit fel, vänligen meddela oss detta snarast på info@mpwrsportswear.com

Leverans:

– Leverans sker antingen via brevpost (kan ta upp till 3 arbetsdagar) eller till ett av PostNords utlämningsställen (2-5 arbetsdagar)

– Val av utlämningsställe baseras på det postnummer du angivit vid beställning

– Vid leverans till utlämningsställe, aviseras du via SMS till det mobiltelefonnummer du angivit vid beställningen. Du behöver uppge referensnummer samt uppvisa legitimation. Bud visar bådas legitimation.

När du fått din leverans:

– Kontrollera att paketet inte är skadat eller öppnat, samt att innehållet stämmer mot följesedeln. Eventuella avvikelser skall inom 24 h meddelas  till info@mpwrsportswear.com

– Eventuella kvalitetsreklamationer skall utan onödigt dröjsmål meddelas skriftligen till info@mpwrsportswear.com

RETURER

Vi har gjort vårt bästa för att du ska hitta rätt storlek, genom att presentera en storleksguide och genom att ange modellernas längd och storlek vid produktbilderna. Allt för att underlätta för dig, samt för att minimera onödiga transporter och därmed vårt avtryck på miljön. Blev det ändå fel? Ingen fara! Vi löser det.

Fullständig information om ångerrätten, finns att läsa i våra köpvillkor. Nedan presenteras en kortare sammanfattning av vad som gäller då du vill returnera en vara till oss.

Blev det fel? Om du ångrar ditt köp, eller vill byta storlek, kan du göra en retur. 

– Du har rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från den dag du hämtade ut eller mottog din leverans. Du behöver inte invänta leverans utan kan ångra ditt köp direkt.

-Du får lov att returnera oanvända plagg i original-skick och -förpackning, med taggen (lappen) kvar. Detta gäller oavsett om returen avser ett ångerköp eller ett byte. OBS! Gäller ej underkläder, bikinitrosor samt baddräkter av hygieniska skäl.

Anmäl din retur till oss 

– För att ångra ditt köp eller byta storlek på en vara som du köpt, vänligen meddela detta skriftligen på info@mpwrsportswear.com

Om det gäller ett ångerköp, kan du också använda dig av Konsumentverkets standardformulär, vilket du hittar på Konsumentverkets hemsida.

Returnera varan till oss:

– Så snart du har anmält din retur, ska du utan onödigt dröjsmål och senast inom 14 dagar, skicka tillbaka varan till oss.

Adress: MPWR Sportswear (Att: Retur), Ekonomivägen 11, 436 33 Askim

-Vi ber dig lägga med följesedel så att vi vet vilken order returen avser. Om returen avser ett byte, glöm inte att skriva vilken ersättningsvara och storlek du vill ha samt eventuellt avvikande leveransadress

– Tänk på att förpacka varan på ett sådant sätt att den inte skadas när den skickas tillbaka till oss. Det går bra att skicka varan som brevpost.

– Du betalar returfrakten

  Återbetalning eller ersättningsprodukt:

– Så snart vi kontrollerat och godkänt din retur, kan vi via vår partner Klarna återbetala ditt köp. Om returen avser ett byte, skickar vi ersättningsvara så snart returen är kontrollerad och godkänd. Vi står för frakten vid leverans av ersättningsvara.