Livsstil

Move – ett mindset!

Jag vet inte vad du lägger i ordet ”move”. Kanske tänker du som jag spontant på synonymen rörelse? Men för mig har Move kommit att innebära så mycket mer, ju mer jag smakat på ordet. För att röra på sig handlar ju om så mycket mer än bara en kroppsrörelse (det OCKSÅ förstås och det är ju fantastiskt!).

För mig är Move ett mindset, eller ett driv, som tar mig framåt. Som utmanar till förändring, nya perspektiv och riktningar. I mina träningspass – men också i arbetslivet, och i livet i sin helhet. Move är en kraft som gör att jag inte stagnerar. Den där lilla rösten som säger ”kom igen!”.

Givetvis behöver vi se helheten och förstå att vi kan använda Move som en drivkraft – och samtidigt ge oss tid att stanna upp och andas ibland, svettas (utmanas!) ibland – och ibland kanske bara flowa med.

Vi hoppas att du ska gilla Move lika mycket som vi gör! Vi ser väldigt mycket fram emot att få dela detta fantastiska samarbete med MPWR Sportswear och hoppas att ni ska göra många sköna moves i era nya plagg.

Kram Malin
Inner Strength

 

Inner Strength X MPWR Sportswear

Tillsammans med Malin & Maria – som driver Inner Strength – har vi tagit fram linnet MOVE. Inner Strength brinner för rörelse och vill inspirera dig till att göra det inifrån och ut. MOVE är själva grundstenen och handlar om att röra sig i olika riktningar, smart och effektivt.

Inner Strength innehåller även byggstenarna; breathe, flow och sweat. Dessa ger oss ett helhetstänk när det kommer till just rörelse, träning och livet i stort! Cirkeln med de fyra svepen hoppas vi ska kunna påminna dig om att vi behöver alla delar. MOVE ger dig en stadig grund att stå på, håller dig fokuserad och tar dig framåt!

För mer information om Inner Strengths, besök deras hemsida: https://www.innerstrength.se