Om Oss

Möt teamet bakom
Stina och Emelie
Stina och Emelie

Vision

Med hållbarhet som ledstjärna utvecklar vi träningskläder för den medvetna kvinnan med höga krav på funktion och design. Med en personlig touch i allt ifrån produktutveckling och marknadsföring till leverans och kundvård, strävar vi efter att överträffa våra kunders förväntningar.

emelie och stina
Vi finns här för er

MÖT TEAM MPWR

Dedikerad personal för din träningsglädje
Emelie

Emelie Renholm

Grundare MPWR Sportswear, Inköp och Ekonomi

Email: emelie@mpwrsportswear.com

Ansvarig för inköp, produktutveckling, logistik samt ekonomi.
Stina

Stina Björk Hellegren

eCom och marknad

Email: stina@mpwrsportswear.com

Ansvarig för e-handel, marknadsföring samt samarbeten.
Började med ett eget behov

VÅR HISTORIA

Fritidsprojekt som startade 2017

Under en träningsresa tillsammans med ett gäng kvinnor, väcktes hos Emelie Renholm idéen om att skapa träningskläder av och för kvinnor med höga krav på kvalitet och passform. Under sin andra mammaledighet 2017, startade Emelie därför MPWR Sportswear som ett fritidsprojekt. Hon utvecklade modeller i samarbete med idrottskvinnor inom olika grenar.

Efter att ha drivit företaget själv i 2 år, på fritiden, insåg Emelie hösten 2019 att hon måste välja – satsa helhjärtat eller lägga ner.

Team MPWR

Under hösten 2019 började Emelie att samarbeta med Stina Björk Hellegren, som har en bakgrund inom evenemangsbranschen samt är nyutbildad inom digital marknadsföring. Stina har även arbetat som gruppträningsinstruktör i många år och därmed många års erfarenhet inom träningsbranschen. Efter att ha genomfört ett träningsevent tillsammans i MPWRs regi, upptäckte Emelie och Stina att de var ett grymt bra team och delade samma visioner. Därmed formades nya planer för MPWR Sportswear…

Nylansering våren 2020

För att ta MPWR Sportswear till nästa steg, bildade Emelie och Stina ett team där Stina kommer fokusera på e-handel och digital marknadsföring medan Emelies fokusområden är produktutveckling, inköp och ekonomi.

Varumärket fick sig ett lyft under våren 2020, med bland annat ny grafisk profil och ny hemsida.

Träningskläder av och för den medvetna kvinnan

När vi designar våra träningskläder, tar vi utgångspunkt i den kvinnliga kroppen och i det du vill kunna utföra i dina kläder. En hög midja med stabilt resår, håller tightsen på plats oavsett om du använder dem på ett yogapass, en löprunda eller på gymmet. På samma sätt har vi utvecklat linnen, sport-BH och löpstrumpor med hög nivå av funktionalitet, med fokus på komfort och att undvika skav och annat obehag.

Vi vill att du i våra kläder ska kunna fokusera på det du vill göra och att kläderna skall hjälpa dig att nå dina mål – vad just dina mål än må vara. Oavsett om ditt mål är prestation eller välbefinnande, vill vi på MPWR Sportswear hjälpa dig på vägen.

Empower Yourself!