Om Oss

Möt teamet bakom
Stina och Emelie
Emelie

Vision

Med hållbarhet som ledstjärna utvecklar vi träningskläder för den medvetna kvinnan med höga krav på funktion och design. Med en personlig touch i allt ifrån produktutveckling och marknadsföring till leverans och kundvård, strävar vi efter att överträffa våra kunders förväntningar.

Emelie signatur
Började med ett eget behov

VÅR HISTORIA

Fritidsprojekt som startade 2017

Under en träningsresa tillsammans med ett gäng kvinnor, väcktes hos Emelie Renholm idéen om att skapa träningskläder av och för kvinnor med höga krav på kvalitet och passform. Under sin andra mammaledighet 2017, startade Emelie därför MPWR Sportswear som ett fritidsprojekt. Hon utvecklade modeller i samarbete med idrottskvinnor inom olika grenar.

Nylansering våren 2020

För att ta MPWR Sportswear till nästa steg, fick sig varumärket ett lyft under våren 2020, med bland annat ny grafisk profil och ny hemsida.

Träningskläder av och för den medvetna kvinnan

När vi designar våra träningskläder, tar vi utgångspunkt i den kvinnliga kroppen och i det du vill kunna utföra i dina kläder. En hög midja med stabilt resår, håller tightsen på plats oavsett om du använder dem på ett yogapass, en löprunda eller på gymmet. På samma sätt har vi utvecklat linnen, sport-BH och löpstrumpor med hög nivå av funktionalitet, med fokus på komfort och att undvika skav och annat obehag.

Vi vill att du i våra kläder ska kunna fokusera på det du vill göra och att kläderna skall hjälpa dig att nå dina mål – vad just dina mål än må vara. Oavsett om ditt mål är prestation eller välbefinnande, vill vi på MPWR Sportswear hjälpa dig på vägen.

Empower Yourself!