0768-675779

©2019 by MPWR Sportswear. Proudly created with Wix.com

Kahls kaffe Kungsmässan

Kaffe, te  och choklad i hög kvalitet. Familjeföretag i tredje generationen, med fokus på kvalitet och hållbarhet. Kahls Kaffe Kungsmässan ser till att vi har kaffe och te av högsta kvalitet på vårt event. 

re:claim

Svensktillverkat, miljömärkt sporttvättmedel som tar bort lukten ur dina funktionsplagg på riktigt. Används precis som vanligt tvättmedel men fungerar precis lika bra för handtvätt i nollgradigt vatten. Varje flaska innehåller 10 fulla 5 kg:s tvättar. Re:Claim kan med fördel användas på samtliga material och även hushållstvätt som du är extra rädd om. Re:Claim bleker inte och är väldigt skonsam mot både plagg och natur (bra miljöval samt astma och allergiförbundet).

www.get-reclaim.com

MPWR Sportswear

Träningskläder med fokus på kvalitet, funktion och deisgn - med hållbarhet som ledstjärna. 

 

På eventets minimässa erbjuder MPWR Sportswear sina kläder till extra förmånliga priser. 

Amandas malas

Amandas malas erbjuder vackra, handgjorda premiumsmycken, inspirerade av yoga och en medveten livsstil. Ytterligare en aspekt av Amandas malas verksamhet, är att de arbetar för att stötta och sprida kunskap om dövblindhet. 

www.amandasmalas.com

Spicy Dream 

Föreningar och skolklasser säljer Spicy Dreams fantastiska kryddor, grillsåser och marinader. När du handlar ur deras sortiment, gör du en god affär i mer än en aspekt; prisvärda kvalitetsprodukter samtidigt som du bidrar till att stötta föreningsliv. Du kan handla både via katalog och webbshop.

 

www.spicydream.se

Home Seremonies

Skolklasser och föreningar säljer Home Seremonies ljus, doftljus, servetter och set med tvål/lotion, för att finansiera sin verksamhet. De svensktillverkade produkterna är av mycket hög kvalitet och lämpar sig utmärkt som presenter...

 

www.homeseremonies.se 

Vitamin Well

Ett modernt, nyttigare och välsmakande alternativ till läsk och söta juicer. Med hjälp av experter på kroppens ämnesomsättning började vi vår resa med att utveckla en dryck vi själva ville ha och som varken kompromissade med smak, funktion eller design.”

www.vitaminwell.com

Barebells

Proteinberikade mellanmål passar alla som vill unna sig något riktigt gott. Barebells lanserades 2016 och erbjuder idag ett brett sortiment av proteinberikade alternativ till mellanmål, frukost och efterrätter – som aldrig kompromissar med smaken.

www.barebells.com

Mumma of Sweden

Mumma of Sweden - Liten nätbutik med stort mått av personlig service. Här hittar du ett handplockat sortiment av kläder, accessoarer och annat som känns trevligt att kunna erbjuda dig som kund. Monica Furéh som driver shoppen kommer vara på plats med sina favoriter ifrån Mumma of Sweden.

www.mummaofsweden.se

Pacari

PACARI är premium, mjölkfri, fair trade, vegan och ekologisk choklad från Ecuador, som har vunnit över 207 internationella priser och finns i ca. 40 länder. PACARI finns i Emirates First Class. Företaget arbetar hållbart och engagerar sig socialt - exempelvis genom ett samarbete med WWF i Ecuador. 


www.mypanamahat.se

Nordfina

Nordfina sätter guldkant på din dag genom att leverera näringsrika och moderna frukostar med hållbarhetstänk till allt ifrån arbetsplatsen till eventet och din privata tillställning. Hanna som driver Nordfina är övertygad om att nyttigt inte är lika med torrt och tråkigt utan snarare riktigt roligt och gott! På eventet kommer Nordfina bjuda på en massa söt- och godsaker.

www.nordfina.se