0768-675779

©2019 by MPWR Sportswear. Proudly created with Wix.com

EMPOWER YOURSELF

KICK OFF 2020

2 Feb 

Nya Hovås

Åsa Eriksson Berggren:

Med bakgrund inom dansen och med en stor kärlek för och lång karriär inom träningsbranschen märks det att Åsa älskar att sprida glädje genom rörelse! Arbetat många år som trainer/presenter för Nike och Les Mills både i Sverige och utomlands och utbildat hundratals instruktörer. Under sina år har hon bla hållit dansklasser i Shanghai, spelat in flera träningsvideos på Nya Zeeland samt medverka i framträdanden och reklamfilmer både i Hollywood och Las Vegas. På hemmaplan har hon mest känts igen för att under många år varit ett gruppträningsansikte som synts flitigt på stora scener samt i olika reklamsammanhang. Arbetar till vardags på Ung Företagsamhet Älvsborg med entreprenörskap på grundskolan och brinner för alla barns rätt till lika möjligheter och rättigheter!

Johanna Carlund:

I över 20 års tid har Johanna inspirerat, instruerat och utbildat inom cykling och andra gruppträningsformer. Hon upptäckte gruppträningen och gymmet redan som tonåring, som komplement till sitt stora intresse ridning som krävde både styrka och kondition. Till slut tog träningsintresset överhanden och Johanna började arbeta inom träningsbranschen på heltid. 

 

Johannas mål är att varje klass skall vara en upplevelse där musiken och glädjen står i fokus!

Helena Cato:

”Kroppen känner inte till enstaka muskler, den känner till rörelser”  B. Bobath. Helena är tjejen som brinner för rörelse och har arbetat som instruktör i över 20 år. Hon har instruerat både på svensk och utländsk arena inom flera olika gruppträningsformer men har hittat hem i funktionell träning och yoga. Hon är utbildad sjukgymnast sedan 15 år tillbaka och jobbar på Actimera i Vallda som sjukgymnast/medicinsk PT samt Gruppträningsansvarig. Helena kommer att presentera två klasser på eventet, en funktionell styrkeklass samt en yoga.

Stina Björk Hellegren:

”Att bara få släppa allt och endast fokusera på steg, snurrar och koreografi en stund är den bästa typen av träning. Lyckendorfinerna sprider sig genom kroppen och att dessutom få bättre kondition och rörlighet på köpet är en bonus”.

 

Stina har sen 15 år tillbaka arbetat som instruktör på SATS i Göteborg och har instruerat i många olika klasser, men dansklasserna har alltid legat närmst om hjärtat. Glädjen, energin och gruppdynamiken som kan skapas under en dansklass är magisk. 

Emelie Renholm:

Emelie ger klasser inom yoga (yin, hatha och vinyasa) och cykel på SATS i Göteborg.

När Emelie leder cykelklasser, hämtas inspiration i musiken och träningsglädje är ledstjärnan genom hela passet. Garanterat svettigt men samtidigt kul, är mottot.