Träning

Your next MOVE!

MOVE…

Move kan ju betyda mycket. Förflytta. Tanken och kroppen. Röra kroppen medvetet gillar jag. Lyssna vad den behöver. Röra den smart så att den håller länge.

Lättare sagt än gjort. Nu finns det en uppsjö av träningspass vi sätter in i olika kategorier, som det kanske inte alltid är helt lätt att känna att man hör hemma i. Ta yoga, hur många gånger har man inte fått höra ”jag är för stel för yoga” ,  eller ”Jag vet ju inte riktigt om det är yoga jag gör…” Jag har varit där, men ändrat mig totalt.

Tar vi yoga som exempel är det så mycket för mig, och jag lär mig och lägger in mer och mer.

Använder det på olika plan. Inspireras av det i mycket. Har nytta av det i ännu mer. Och vi vet ju det allra viktigaste, vi behöver RÖRA på oss mer. Och exakt HUR den där positionen är får inte bli det viktigaste, utan hur det känns, ATT vi gör något.

Det är det jag och Malin – som tillsammans bildar Inner Strength – predikar (ja det känns så ibland *haha*).

Vi vill inspirera till rörelse, korta eller långa pass, kalla det vad du vill, vi inspireras mycket av yoga, men även annan träning som gymnastik. Styrka inifrån och ut.

Ibland tror jag att rädslan att röra oss ”fel” gör att vi inte vågar prova nya saker eller utforska vad vår kropp egentligen behöver. Jag var länge fast i att träna på ett visst sätt, anpassa mig efter vad koncept och olika träningsformer sa att jag skulle göra. Exakta instruktioner till ett fast tempo. Jag tror absolut att det kan finnas ett värde för en del, men för mig tappar jag helt känslan och passionen till rörelse. Våra kroppar är gjorda för att röra oss, men vi har alla olika förutsättningar, och kan behöva anpassa till dessa.

Så det viktigaste är att vi känner och tänker efter när vi rör på oss, hittar den där känslan hur bra det känns efter, så att man vill göra det igen och igen. Varje dag. Ibland hemma, ibland ute, ibland på gym. Kanske med hjälp av en instruktör, lärare eller coach, eller så hittar man på sitt eget hemma och kallar det vad man vill, yogaish, gymnastik, rörelse. You name it. Vi vill ge dig en verktygslåda där du blir nyfiken, experimenterar och vill mer, ta nästa steg.

Hoppas vi ses och får vara en liten del av ditt:

Your next MOVE.

Kramar Maria

 

Inner Strength X MPWR Sportswear

Tillsammans med Malin & Maria som tillsammans bildar Inner Strength har vi tagit fram linnet MOVE. Inner Strength brinner för rörelse och vill inspirera dig till att göra det inifrån och ut. MOVE är själva grundstenen och handlar om att röra sig i olika riktningar, smart och effektivt.

Inner Strength innehåller även byggstenarna; breathe, flow och sweat. Dessa ger oss ett helhetstänk när det kommer till just rörelse, träning och livet i stort! Cirkeln med de fyra svepen hoppas vi ska kunna påminna dig om att vi behöver alla delar. MOVE ger dig en stadig grund att stå på, håller dig fokuserad och tar dig framåt!

 

För mer information om Inner Strengths, besök deras hemsida: https://www.innerstrength.se